Fönsterputs-logo

Vänligen välj Privat eller Företag

Lunds Universitet Malmö Stad Emporia Garanti UC Sigil
hög höjd

Företag

Med ett företagsabonnemang på fönsterputs är ni garanterade rena fönster året om. Tillsammans sätter vi ett schema som passar er. Självklart är vi flexibla om ni behöver enstaka insatser mellan de tillfällen vi schemalagt. Välkomna till Ultraputs.

Stora och små företag

Ultraputs anlitas av både små och stora företag vilket innebär att uppdragen ofta skiljer sig åt. Somliga kunder behöver endast ett fåtal fönster/skyltfönster putsade, medan andra överlämnar fönsterputsningen av hela fastigheter åt oss.

Fönsterputsning på höga höjder

Vi har möjlighet att putsa fönster på nästintill obegränsad höjd. Flera av våra medarbetare är klättrare, certifierade för höghöjdsarbeten. En av våra namnkunnigaste kunder är HSB som anlitar oss för löpande putsning av Turning Torsos alla fönster.

Kostnadsfri offert

Ultraputs erbjuder prisvärda företagsabonnemang. Kontakta oss för en kostnadsfri offert. Vi återkommer snarast med ett utförligt prisförslag.

Begär offert

ULTRAPUTS AB

Ultraputs erbjuder fönsterputsning till privatpersoner samt organisationer och företag. Vi utför även andra typer av fastighetsunderhåll på höga höjder.

Kontakt

Hör gärna av dig till oss med frågor. Vi finns tillgängliga för enstaka uppdrag samt erbjuder prisvärda abonnemang. Varmt välkommen!